Patisserie Webshop
'Vers en met liefde en passie bereid'
Champagne mouse taart met frambozen & amandelkrullen workshop vrijdagavond 20 december 2024 om 19.30 uur
Op verzoek!!
Het champagne mouse taartje met die heerlijke schuim strips en in kerstsfeer gedecoreerd. super lekker als dessert maar kan ook heerlijk voor bij de brunch/ lunch en of bij de koffie.
Daarnaast maken we Amandelkrullen. Altijd al eens willen weten hoe je nu die amandelkrul krult :-). Na deze workshop weet jij de truc. Het is een klassiek knapperig amandel koekje in een krul. Die ook bij het dessert geserveerd worden.
Deze workshop is op vrijdagavond 20 december 2023! We starten met koffie/thee en een etagere vol lekkers, trekken de schorten aan, wassen onze handen en gaan daarna aan de slag.
We maken het chocolade biscuit beslag, de champagne mouse. Een krokante koek bodem maken we ook en dan bouwen we het taartje op. We werken het taartje af met schuim strips die je zelf maakt en decoreren het taartje in Kerst sfeer af. Super leuk. Elk taartje zal er uniek uitzien. Tussendoor maken we dus ook nog de amandelkrullen.
Hoe leuk, een heerlijk dessert/ taartje voor de Kerst!!
En volgende keer maak het thuis! Want iedereen krijgt het receptuur mee naar huis. Ook zullen er veel tips en tricks gegeven worden hoe je alles goed thuis kan maken enz..
In 3 uur tijd leer jij dus de fijne kneepjes van het patisserie vak!
De workshop start om 19.30 uur en wordt gegeven op de Amandellint 24 in Limmen.
De kosten pp bedragen € 54,95 incl btw ( € 45,41 excl btw)
Na inschrijving ontvangt u een paar dagen voor aanvang vd workshop nog een mail als reminder met alle gegevens. Gezellig tot dan!!
Bel nu (072) 5747272 of bekijk de FAQ
Contact
Geïnteresseerd in een workshop of vragen over een bestelling? Neem contact op.
  072 5747272
Patisserie workshops Martine Bakkum
Amandellint 24
1906KE Limmen